The smart Trick of edirne prefabrik ev fiyatları That Nobody is Discussing

Wiki Article

Prefabrik ev seçiminde dikkat edilmesi gereken birtakım unsurlar bulunur. Bunlardan başlıcaları şu şekildedir:

Uzun süreli kullanıma uygun olarak tasarlanıp üretilen bu konutlar aynı zamanda kolay kurulum ve montaj avantajlarına sahip. Dolayısıyla bulunduğu lokasyonun dışında da kullanılmasında bir sakınca yoktur.

Bunun yanı sıra, prefabrik ev modelleri arasında İoffer Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu çeşitli prefabrik ev modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Teknolojik üretim prefabrik villa imalat sürelerini diğer modellerle kıyaslanamayacak oranda kısaltır.

Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek yer değiştirilebilir.

Prefabrik ev modelleri aynı zamanda balkonlu, teraslı gibi pek çok şekilde olabilmektedir. Bütün modeller kullanıcılarına başlıca şu avantajları sağlamaktadır:

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

En büyük avantajı geniş alanlar sunması olan dubleks prefabrik evler de ihtiyaç halinde kolayca değişiklik yapılmasına izin veren malzemelerden oluşturuluyor.

Prefabrik evlerin iklimsel performansını etkileyen faktörlerden biri duvar kalınlığıdır. Kalın çanakkale prefabrik ev duvar evi rüzgar ve deprem çanakkale prefabrik ev modelleri hasarından korur ve ayrıca sesin evin içinde yayılmasını engeller.

İyi bir izolasyon yapılmadığı durumda ev içindeki ısının yaklaşık yarısı kaybedilebilir.

Bina ile zemin arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Ayrıca prefabrik ev fiyatları 2024 yılına kadar daha da avantajlı bir hale gelmeye devam edecektir.

Karmod prefabrik evleri sizing en yakın satış ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek prefabrik ev detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun dışında Türkiye kırklareli prefabrik ev modelleri genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik çanakkale prefabrik ev evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Report this wiki page